Syyskuun aikana Kennolla kokoonnutaan rentoihin asukaskahviloihin. Kahvilakerroilla on joka kerta oma teema, jota voidaan noudattaa tiukemmin tai väljemmin. Pääasia on rento yhdessäolo. Teemat näet tapahtumalistauksesta kohdasta Toiminta/Tapahtumia. Tule siis 15.8.-26.9. paikalle torstaisin klo 18 !

*******

We are organizing Café Evenings for the residents of Suurpelto at 6 p.m. on Wednesdays 15 August to 26 September.

Every evening has its own theme, but the main purpose of the cafés is to meet each other, drink coffee/tea together and have nice conversations. On every night, English is spoken if needed. Special International Café is 5 September. You are warmly welcome! 

See the themes (in Finnish) in the section Toiminta/Tapahtumia on these pages.

Café Evenings for the residents of Suurpelto at 6 pm 15 August to 26 September 2019