Anna B is a great fan of the Flowering Suurpelto happening

Kukkiva Suurpelto! Sellaisen ihanan uuden tradition on Suurpelto-seura tänne saanut aikaan. Kyllä se on alueen perheiden (ja minunkin) kevään kohokohta! Lapset päiväkodeissa kuuluvat oikein odottavan “kukkajuhlaa”. Tämän kevään juhla Lukutorilla on jo kymmenes! Kohta ei enää sormet pysy laskuissa mukana. Alkuun juhlittiin erilaisin ohjelmin Infopaviljongin ympäristössä, sittemmin Suuriksen edustalla. Korona-ryökäle vei tapahtuman suunnistusrasteille pitkin Suurpeltoa, mutta ähäkutti: sekin oli menestys!

Mistä on hyvä Kukkiva Suurpelto -juhla sitten tehty? No, musiikista, lasten esityksistä, makeasta ja suolaisesta, pomppulinnasta, taidepajoista, kirjastopyöristä, taikureista, kasvomaalauksista, poniratsastuksista, temppuradoista… ja hyvästä meiningistä!

*******************

Flowering Suurpelto! What a wonderful new tradition the Suurpelto Association has developed. It’s really the high point for families in the spring, and of course mine too.  I’ve heard that the children in kindergartens wait eagerly for “the flowerparty”. And this year we are going to celebrate at Lukutori for the 10th time! Soon it’s not possible to count with fingers. On early days we used to party around the Info Pavilion, and later by Suuris. Last year Corona forced us redevelop the Flowering Suurpelto. We invented a nice orientation route round the parks. And it was a success too!

What makes a great Flowering Suurpelto -happening? Well, it consists of laugh and joy, music, all kinds of performances, delicates (sweet and salty), bouncy castle, art workshops, library bikes, magicians, face paintings, pony riding, task track… and a cheerful atmosphere!

Alla kuvia Kukkiva Suurpelto -tapahtumasta vuosien varrelta