Kansainvälinen koulu kuuluu Suurpeltoon

Suurpelto-seuran kannanotto suunnitelmiin siirtää Espoon kansainvälinen koulu Otaniemeen. Lue kannanotto tästä: Kannanotto suunnitelmista siirtää Espoon kansainvälinen koulu Otaniemeen 2017

Suurpelto-seuran kannanotto Suurpellon koulutilanteeseen 14.10.2016

Lue kannanotto tästä: suurpelto-seura-koulutilanne_kannanotto_14-10-16

Kouluillan muistio 3.10.2016

Tässä Matinkylä-Olarin ja Tapiolan alueen suomenkielisen opetuksen aluepäällikön Eeva-Kaisa Ikosen laatima muistio 3.10.pidetystä kouluillasta:
henttaa-suurpelto-olari-huoltajatilaisuus-3-10-2016-muistio

Suunnittelukävely 28.9.2016

Läsnä arkkitehti Aila Valldén, infrapalvelupäällikkö Toni Korjus ja Suurellon projektijohtaja Pekka Vikkula Espoon kaupungilta sekä Suurpelto-seuran hallituksen jäseniä.

Kävelyllä käsiteltiin mm. tulevaa tornitaloa, palvelukortteleita, kosteikkoa, Suurpelto IV ja V:n rakentamista, uutta kulkuyhteyttä Henttaalle, Lukupuron osmankäämiongelmaa, Piilipuuntien varren rakentamista, viljelylavojen siirtoa, Lillhemtin puiston toimivuutta sekä mahdollista pop up -/ympäristötaidetta suurpeltoon.

Lue muistio tästä:
suurpellon-suunnittelukävely-28-9-16_Muistio