Anna B fiilistelee Rakkauden puutarhassa ja Puistopiknikillä/ Anna B feels good in the Orchard of Love and the Picnic at the Park

Onpas romanttista – rakkauden puutarha Suurpellossamme! Seura rakensi sinne puron yli pienen sillan! Tosi hienoa sekin, että ihan kuka vaan saa istuttaa puutarhaan oman hedelmäpuunsa, sinäkin! Tästä on minunkin helpompi tykätä kuin niistä painavista lukoista silloissa. Ekologista! Kylläpä on hieno valtuustoaloite osattu Espoossa tehdä ja toteuttaa! Myös ajatus on niin kaunis, että ihan hyrisyttää: omaa puuta pitää hoitaa niin kuin rakkautta ja ystävyyttä. Aika moni on tästä jo innostunut; laskin että yli 200 puuta täällä jo töröttää. Kun muutama vuosi vielä jaksetaan niin saadaan Suurpeltoon oma Hanami-juhla!

Suurpellon puistot ovat minun suosikkejani! Niistä ihan paras on Lillhemtin puisto kauniina kesäpäivänä. Siellä on grillikin yhteiskäyttöön! Itsekin tykkään sinne levitellä filttini tai lojua aurinkotuoleissa ja seurata elämää. Jotkut pelaavat lentopalloa, lapset leikkivät ja potkivat palloa.

Suurpelto-seuran järjestämät piknikit Espoo-päivänä ovat kyllä ihan MUST. Ajatelkaa: elokuun aurinko, kuuma grilli, hyvää ruokaa, elävää musiikkia, kanssaihmisiä. Mikkiin on uskaltanut tarttua myös useita asukkaita omine lauluesityksineen!

Entäs sitten hellyydellä hoidettu perhoskumpu Hans Floorin puistossa? Ei voi kuin ihailla sen villiä kauneutta. Ja sitä saa ihan kuka vaan kesähelteillä kastella, kastelukannu mukaan!

Anna B feels good in the Orchard of Love and the Picnic at the Park

It’s romantic – the Orchard of love in our Suurpelto! The Association built a small bridge over the creek some years ago!  It’s also great that anyone can plant their own fruit tree there, you too! I like more this kind of love memories than the heavy locks on the bridges. Ecological! What a great initiative and implementation of the Espoo council! The idea is so beautiful that it makes my soul humming: you must take care of your own tree as you take care of your friends and loved ones.  People are enthusiastic about this; I calculated that over 200 trees are already poking out. In a few years, we’ll have our own Hanami party in Suurpelto!

The parks of Suurpelto are my favourites! The best of them is Lillhemt Park on a beautiful summer day. There’s a grill to share! I like to spread my blanket there or lie on a sunbed and follow the life around me. Some people play volleyball. Kids are playing and kicking the ball.

The Picnic at the Park organised by Suurpelto Association on Espoo Day is a must. Think about it: August sun, hot barbecue, good food, live music, friends, and family. Several residents have also had the courage to grab the mike and delight the audience with their own vocal performances!