Tervetuloa 5-vuotissynttärikahville lauantaina 21.1.2017 klo 14-16 Kennoon (ent. Infopaviljonki), Suurpellon puistokatu 18.

Tarjolla on kakkukahvia, muistoja matkan varrelta kuvina ja tuttujen tapaamista.

Come and enjoy a cup of coffee with us in celebration of “Suurpelto Association 5 years”.

Suurpelto-seura seura perustettiin 11.1.2012. Kuluneiden viiden vuoden aikana seura on toiminut aktiivisesti kaupunginosamme hyväksi, järjestänyt monenlaisia tapahtumia ja antanut alkusysäyksen erilaisille kerhoille. Ensimmäisenä projektina rakennettiin talkoilla viljelypalsta-alue 40:lle viljelijälle. Kukat ja vihannekset ovat ilahduttaneet sekä viljelijöitä että metsäkauriita. Jo perinteiksi ovat muodostuneet Talvikirmaus helmi-maaliskuussa, Siisti Suurpelto -roskatalkoot huhtikuussa, Kukkiva Suurpelto toukokuussa sekä talvikauden päättävä Joulunavaus.

Asukasvoimin vedetty jumppa puistossa ja päiväkodin tiloissa on ollut ohjelmassa lähes koko seuran historian. Mukana ovat olleet myös kädentaitokerho, oma bändi, lennokkikerho, koirakävelyt, suunnittelukävely sekä monenmoiset ympäristön viihtyisyyttä lisäävät talkoot kukkaniityistä lahopuuaitaan.

Keskeistä seuran toiminnassa on ollut yhteistyö Espoon kaupungin, Opinmäen ja alueen muiden toimijoiden kanssa. Yhdessä on kehitetty yhteisöllisyyttä ja viihtyisyyttä Suurpellossa.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan seuran toimintaan tai osallistumaan jossakin muodossa esim. tapahtumiin tai vaikkapa virittämään uudelleen jo hajonneen Big Field Bandin, ota yhteyttä eira.mononen@suurpeltoseura.fi.

Joka tapauksessa käy kahvilla!