Ympäristönsiivoustalkoot lauantaina 21.4. ja kirppis sunnuntaina 22.4.
Let’s collect trash from parks and sideways on April 21 – Flea market on April 22

Lauantaina 21.4. klo 10-14 siivoamme taas talkoilla Suurpellon puistoja ja tienvarsia. Kokoonnumme Kennolla. Espoon kaupunki tarjoaa roskasäkit ja pihtejä talkookäyttöön ja kuljettaa Kennolle kerätyt roskat pois. Kennolla on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa ahkerille siivoojille.
Katso kuvia

Sunnuntaina 22.4. klo 11-15 Opinmäessä perinteinen siivousviikonlopun kirppis. Tarjolla on tavaraa komeroiden kätköistä ja itse tehtyjä herkkuja ja käsitöitä. Levitä sanaa ystävillesi ja tule tekemään löytöjä.

________________________________

Spring cleaning effort in Suurpelto: Let’s collect together trash from the parks and sideways on Saturday 21.4. at 10-14. Trashbags and garbage nippers at Kenno. Coffee for industrious cleaners 🙂