In English below // TALVIKIRMAUS – omatoimista liikuntaa hiihtolomaviikolla! CHILDREN’S WINTER EVENT – exercising by yourself during the winter holidays

Koronarajoitusten vuoksi perinteistä Suurpellon lasten talvitapahtumaa ei voida järjestää. Kannustamme lapsia liikkumaan talvilomaviikolla jonkun talvisen lajin parissa. Kirjaa liikuntakertasi lomakkeelle. Lomakkeen voi tulostaa itse tästä tai voit hakea sen hakea kirjastosta, Suuriksen infotaululta tai Lillhemtin puiston lippakioskilta. Lomakkeita on näissä paikoissa muovitaskussa.

Lomakkeen voi palauttaa talviloman lopussa eli su 28.2. klo 14 -16 Lillhemtin puiston lippakioskille. Kaikki osallistuneet saavat pienen palkinnon!

Kerromme myöhemmin kuinka moni osallistui ja mitä lajeja hiihtolomalla harrastettiin.

Punaisia poskia kaikille ja iloa liikunnasta!
___________________________________________________________

Because of covid-19 restriction we cannot arrange the traditional Suurpelto Children’s Winter Event. Instead, we encourage children to exercise during the winter holidays. Fill in the times of your exercises on the form, which you can either print here or pick it from library, Suuris infoboard or the kiosk in Lillhemt park (the forms are in a plastic pocket).

You can return the form on Sun 28 February to Lillhemt park kiosk at 2-4 pm.

All participants will get a little prize!

We’ll inform later how many children participated and what sports were done.

Red cheeks and joy of sports to everyone!