Anna B Suurpellon oma tonttuemäntä syttyy joulun aikaan. Ja mikäs sen mukavampaa kuin aloittaa joulukausi Suurpellon joulumyyjäisistä.
Suurpellon Martat ja Suurpelto-seura järjestävät perinteiset joulumyyjäiset Opinmäessä sunnuntaina 27.11.2022 klo 11-14. Myyjäispöydiltä löytyy jouluisia tuotteita: käsitöitä, koruja, uusiotuotteita., luontaistuotteita, kalentereita ym. joulupukin konttiin sopivaa.  Marttakahvilassa voit nauttia joulupuuroa, suolaista piirakkaa, joulupullia ja joulutorttuja. Kahvilasta voit ostaa myös mukaasi itse leivottua saaristolaisleipää ja kuivakakkuja.
Joulupukki saapuu ilahduttamaan lapsia ja lapsenmielisiä klo 12-13. Mannerheimin lastensuojeluliiton pajassa  askarrellaan joulukortteja koko tapahtuman ajan. Arpajaisissa kaikki arvat voittavat.
Lämpimästi tervetuloa!
 
Christmas market  27.11.2022 at 11 – 14  in Opinmäki
Anna B the elf of Suurpelto  sparks when Christmas season starts. And what woud be more inspiring than to start with Suurpelto Christmas market.
Suurpelto Marthas and Suurpelto Association organize the traditional Christmas market at Opinmäki on Sunday 27.11.2022 from 11 to14. In the market tables you can find Christmas products: handicrafts, jewellery, recycled products, natural products, calendars, etc. suitable for Santa’s bag.
In the Martha´s Café you can enjoy Christmas porridge, tasty pies, Christmas buns and Christmas tarts. In the café, you can also buy to take home self-baked archipelago bread and dry cakes.
Santa Claus arrives to delight the children at 12-13. In the workshop of the Mannerheim League for Child Welfare children can  craft Christmas cards throughout the event. In the lottery  every ticket win.
You are warmly welcome!