TULE KESKUSTELEMAAN 2.3.2020 klo 17-20 //Community workshop – in English below//

Kahvitarjoilu 16.30 alkaen
Paikka: Opinmäen opetuspuutarha, Lillhemtintie 1, 02250 Espoo, sisäänkäynti kirjaston ovesta

 Mistä on kyse?
Asuinalueellamme Suurpellossa on virinnyt aktiivista toimintaa asukkaiden ja järjestötoimijoiden ansiosta. Vireä toiminta tarvitsee kipeästi yhteisiä tiloja yhteisöllisyyden tueksi. Alueella toimivat järjestöt olisivat tarjoamassa lisää toimintaa, jos meillä olisi Suurpellossa tila, jossa asukkaat, harrasteryhmät tai järjestöt voisivat toimia sekä päivä- että ilta-aikaan. Yhteisöllisen tilan tarpeellisuus on noussut esille useissa asukastilaisuuksissa, some-keskusteluissa ja paikallisten järjestöjen keskusteluissa.

Haluamme jatkaa tätä keskustelua ja saada selville tarpeita, mahdollisuuksia ja selvittää tarjontaa. Jotta keskustelu ei olisi vain samanmielisten hymistelyä, laajennamme keskustelua. Olemme kiinnostuneita erityisesti siitä, mitä te ruuhkavuosia elävät lapsiperheiden vanhemmat ajattelette Suurpellon tilanteesta. Millaista tekemistä toivotte? Millaiseen tekemiseen teitä on mahdollista saada mukaan? Millaisia haasteita te Suurpellon alueella näette?

Mistä keskustellaan ja keskustelun tavoite?
Tutkimusten mukaan yhdessä tekeminen kasvattaa luottamusta, voimavaroja ja osaamista.

Tervetuloa pohtimaan, miten voimme yhdessä vaikuttaa Suurpellon kehittymiseen. Tavoitteena on laajentaa keskustelua alueen asukkaiden yhteisestä toiminnasta, toiminnan edellytyksistä ja tilatarpeista sekä saada yhä useampia suurpeltolaisia innostumaan yhteisestä tekemisestä. Uskomme, että keskustelun tulosten pohjalta syntyy uutta toimintaa ja rakentavia ehdotuksia Espoon kaupungille.

Keitä toivotaan paikalle?
Kutsumme mukaan suurpeltolaisia, erityisesti Sinut, joka olet nuori aikuinen, kiireinen vanhempi tai aktiivinen eläkeläinen. Kutsumme mukaan myös alueen yrittäjiä ja järjestöjä. Jotta keskustelulla olisi laajuutta ja vaikuttavuutta, kutsumme paikalle myös Espoon kaupungin luottamushenkilöitä ja viranhaltijoita sekä asiantuntijoita.

Ilmoittautuminen 11.2.2010 mennessä eira.mononen@suurpeltoseura.fi
Ilmoittaudu ajoissa, tilaisuuteen mahtuu 40 henkilöä.

Tervetuloa!

Suurpelto-seura ry, Suurpellon Martat ry, Espoon Mielenterveysyhdistys ry, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Etelä-Espoon Paikallisyhdistys ja Olarin Eräkotkat – Wild Eagles ry

Lisätiedot: Eira Mononen, p. 044 5100 134, eira.mononen@suurpeltoseura.fi
___________________________________________

WELCOME TO COMMUNITY WORKSHOP

Time: 2.3.2020 17.00-20.00 hrs, coffee from 16.30 hrs
Venue: Opinmäki Edu Garden, Lillhemtintie 1, 02250 Espoo, the entrance is from the library door

What is this all about?
There are lot of activities arranged by residents and local organizations at Suurpelto. Vital activities and events need cooperation between residents, NGO’s, local enterprises and City of Espoo. We should support all activities and community life to make Suurpelto a happy and prosper township. Local NGO’s have discussed about having a community space where we all could meet and organize activities for all of us. Such a venue has been an important topic in social media conversations and in community and NGO meetings.

We want to continue these discussions and find out what your needs as residents are in this matter. We like to expand the the talks and meet with residents, NGO’s, officials and enterprises. We are in particularly interested in your needs as a young adult, a busy parent or an active senior citizen. What kind of activities do you want? What kind of community participation might fancy you? What kind of challenges of community involvement do you see?

What are we discussing about and what are the goals?
According to a national research working together for the community rises trust, resources and competences among the residents. Welcome to our workshop to collaborate and invent together new ideas, activities and methods to make Suurpelto a better place to live. Our goal is to expand the talks and get more residents in the work for better Suurpelto.

We are convinced that the results of these kinds of workshops will lead to concrete actions and constructive proposals to City of Espoo.

Who are attending?
We invite (all kind of) Suurpelto residents. The workshop is open for all but we have limited amount of seats. We would also like non-finnish speaking residents, to participate. We shall have one group in English. We hope that small businesses owners, NGO’s and communal actors will attend too. We have invited also members (of City of Espoo) City Council, Board and Committees and officials of the City of Espoo to participate the workshop to ensure that our needs are on the tables of city administration.

Registration before 11.2.2010, thank you eira.mononen@suurpeltoseura.fi
Be quick, we have only 40 seats available to the workshop.
Welcome!
More information: Eira Mononen, p. 044 5100 134, eira.mononen@suurpeltoseura.fi