Anna haluaa istuttaa Hansille puun Rakkauden puutarhaan

Kylläpäs ne ihan hyviäkin päätöksiä siellä Espoon nykyisessä valtuustossa tekevät. Oikein RAKKAUDEN puiston tälle pellolle saimme! Nyt on jo 184 hedelmäpuuta ihmiset sinne istuttaneet. Tännepä täytyy saada minun ja Hansin puu. Kyllä puu on itsessään kuin lukko. Kuuluvat maailmalla metallilukkoja siltoihin kiinnittelevän. Mutta on se puu pehmeämpi. Ekologiseksi vaihtoehdoksi tätä kutsuvat. Hienosti sanottu. Minulle passaa.

Kling! Rakkauden puutarhan satoa kuusen luona…

Anna wants to plant a tree for Hans in the Garden of Love

They are making good decisions too in the present town council of Espoo. We have now a garden of LOVE in our meadows! People are already planted 184 fruit trees in the garden. I must plant a tree for me and Hans here, too. I think that the tree is like a lock. People around the world are fastening metal locks to the bridges. But wood is softer. They call it the ecological choice. Well said. Suits me.

Kling! In the Christmas tree, there is some crop from the garden of love…

************

Anna Bildsten Suurpellon joulukalenterissa. kuvitus Varpu Löfman
Anna-tontun esikuva Anna Bildsten hoiti vuodesta 1710 alkaen Kockbyn (Kokinkylä) Storaksen tilaa miehensä jälkeen. Tila sijaitsi nykyisen Suurpellon eteläosassa. Annan mies oli joukko-osaston päällikkö Hans Floor.

Anna ja Annan joulukuusi löytyvät Kynäniekanaukio 4:n kerhohuoneen ikkunasta vastapäätä Suurista. Ikkunassa olevaan joulukuuseen ilmestyy joka päivä Annan retkiltä pieni jouluinen tuliainen.

Joulukalenterin tekstit ja valokuvat Anita Järvisalo ja Leila Heimonen. Anna Bildsten -tonttu ja muut piirrokset Varpu Löfman. Mukana tonttuilivat myös Marja KorpimäkiErkki Castrén ja Pekka Kinnunen.