In English see below // 
Lumikenkäilykokeilu perheille su 24.1.2021
Sunnuntaina lumikenkäillään klo 13-15 välisenä aikana Lillhemtin puistossa. Koronan takia jokainen laittaa itse lumikengät jalkaansa, olemme paikalla opastamassa. Paikka: lippakioski/viljelylavat. Lumikengät lainaa Espoon Latu ry.

Lumiveistoskisa
Ilmoita lumiveistoksesi kisaan. Laita kuva info@suurpeltoseura.fi 25.1 mennessä. Voittaja valitaan äänestyksellä.

Kuntohaaste
Muistathan kuntohaasteen:  2,5 h sykettä nostavaa liikuntaa viikossa ajalla 11.1 – 31.1. Eniten tunteja kerännyt palkitaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkinto. Katso lisää: edellinen postaus.

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 
Snowshoe trial for families on  Sun 24 January at 13 – 15  in Lillhemt park (by the kiosk). Because of covid-19 everybody puts the shoes on themselves. We are present to advise beginners. Espoon Latu offers the shoes.

Snowfigure contest. Post a picture of your snowfigure to info@suurpeltoseura.fi latest 25.1. Residents vote the winner.

Fitness challenge. Remember the fitness challenge during 11.1. – 31.1. : 2,5 h per week excercise that raises your pulse. The one who gets the most hours will be rewarded, and one more reward is raffled. For more, see the previous post.