Voit tulla koko talkooajaksi tai vain sivulle sopivaksi hetkeksi! 
Let’s cut the water plants from Lukupuro! See more in English below.

Niitetään yhdessä ruo’ot ja osmankäämit Lukupurosta pe-su 6.-8.8. Aloitamme perjantaina klo 10. Voit siis tulla koko ajaksi tai vain päiväksi tai muutamaksi tunniksikin. Kaikesta on apua!

Suurpelto-seura niittää puolet Lukupuron vesikasveista. Espoon kaupunki maksaa talkootyöstä seuralle, Näillä rahoilla voimme järjestää erilaisia tapahtumia, kohentaa yhteistä ympäristöä ym kaikkien suurpeltolaisten iloksi.

Talkoissa osmankäämit ja järviruo’ot leikataan, haravoidaan rannalle ja kerätään kasoiksi kävelyreittien varrelle. Kaupunki noutaa kasat pois. Kaupunki myös toimittaa talkoisiin työvälineet eli raivaussahan, viikatteita ja haravia.

Suurpelto-seura tarjoaa talkooruoat ja juomat.

Työ on melko raskasta, mutta hyvässä seurassa antoisaa! Työ soveltuu yli 15-vuotiaille. Saappaat jalkaan ja rukkaset käteen ja tervetuloa mukaan! Laita mielellään osallistumisestasi viestiä tai ota yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä info@suurpeltoseura.fi.

Suurpelto-seuran Lukupurotalkoot 2021

– – – – – – – – – – – – – – 

Cutting the water plants from Lukupuro Fri-Sun 6-8 August

The Suurpelto Association will cut the water plants from Lukupuro as a voluntary work. The city of Espoo pays for the work to our association, so we get money for our community work and many events.

The work starts on Friday at 10 am. The city of Espoo gives us tools like saws and rakes. The work is quite hard but with good company also rewarding. The work is suitable for persons over 15 years.

Suurpelto-seura offers food and refreshments for workers. We are glad if you can participate even for a few hours.

Put a pair of boots and gloves on and come along! If you are coming,  please, send an email to info@suurpeltoseura.fi.

Suurpeltoseuran Lukupruotalkoot 2021  Suurpelto-seuran Lukupurotalkoot 2021

Raking the plants.        Happy voluntary workers after the big work