In English below/ Koronasta johtuen perinteinen Kukkiva Suurpelto -tapahtumamme suunnistaa tänä vuonna Suurpellon puistoihin! Puistoissa on rasteja ja rasteilla hauskoja pikku tehtäviä. Koko suunnistuksen pituus on 3,3 kilometriä, mutta jokainen voi valita itselleen mieluisimman reitin  tai rastien määrän. Lähtö tapahtuu pienryhmissä Lukutorilta. Voit lähteä ihan oman aikataulusi mukaan 12 ja 14 välisenä aikana. 

Torilla Suurpellon Martat myyvät kahvia ja uusi kioskimme Gelateria jäätelöä ja virvokkeita. Jäätelöissä on myös vegaanivaihtoehtoja. 

Espoo Big Band / Django Collective Helsinki Duo soittaa jatsia Lukutorilla.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Because of covid-19 our Kukkiva Suurpelto (Flowering Suurpelto) event has now taken a form as family orienteering in Suurpelto-parks on Sat 19 June at 12am-3pm. Start your orienteering between 12am and 2pm from Lukutori . The length of the whole route is 3,3 km but you can choose your own route, too. There are points in the parks with fun tasks. 

Martat is selling coffee and Gelateria ice cream on Lukutori. Django Collective Helsinki Duo is playing jazz.