Taas on aika kerätä roskat tienvieriltä ja puistoista! Roskasäkkejä ja -pihtejä saa Suuriksen edestä. Kynäniekanpihan kerhohuoneella Suurpellon Martat keittävät talkookahvit ja tarjoavat pientä purtavaa.

Täydet roskasäkit voi jättää näkyvälle paikalle tienvarsille, Olarin Huolto kerää ne kaikki sitten yhteen paikkaan.

Tervetuloa pienet ja suuret kauniin luonnon ystävät!

______________________________________

Let’s pick garbage away from roadsides and parks on Saturday 23 April at 10-14. Sacks and pickers in front of Suuris. After picking you are welcome to have some coffee and small snacks in the club room in Kynäniekanpiha (also opposite the mall).

Warmly welcome!

Äiti ja lapsi lähdössä keräämään roskia. Roskapäiviin osallistuu paljon hyvin eri-ikäisiä suurpeltolaisia Jopas kallionrinteiltä roskat kerätään roskapäivänä Olarin Hulto traktoreineen on roskapäivissä aina mukana