Asukasillat! Minä olen aina ihan täpinöissäni, kun näen mainoksen uudesta seuran järjestämästä asukasillasta. Vierivä kivi ei sammaloidu: on jännää seurata, miten alue kehittyy ja mitä siellä seuraavaksi tapahtuu. On myös kiva päästä tapaamaan ihmisiä – myös sosiaalisessa mediassa jo tutuksi tulleita – ja juttelemaan asioista kasvokkain.

Olen siellä somessa seuraillut minäkin alueen asioita, heh. Siellä kokouksissa on välillä ollut se alueen projektijohtaja Pekka Vikkula  itsekin kertomassa alueen seuraavista rakennusvaiheista. Välillä on sitten keskusteltu liikennejärjestelyistä tai niiden toimivuudesta. Tai sitten päiväkodeista, kouluista ja kauppakeskuksen tulosta. Kerran järjestettiin ilta ihan koirien elämään liittyen, hau. Ja juu, roskistakin on juttua piisannut, noista imujätetötteröistä, joista minä muuten tykkään.  Mutta on siellä kerrottu myös alueen historiasta!  Erityisen jännää  on ollut kuunnella niitä asukasiltoja, joissa asioista on juteltu oikein englannin kielellä. Ajatella että niin kansainvälistä menoa näillä rakkailla pelloillani.

Anna B participates in residents’ meetings

I am always very excited when I see an advertisement of an upcoming residents’ meeting organised by the Suurpelto association. A rolling stone gathers no moss: it is exciting to watch how the area is developing and what will happen next. It is also nice to meet people and chat face to face – even those already familiar through social media. Oh yes, I also follow FB-pages from the area! Pekka Vikkula, the project manager of Suurpelto, has also visited the meetings several times.  He has told about the next steps in construction. Traffic, kindergartens, schools, waste tubes and shopping services in the area have been also discussed. And the dogs also! And once we heard interesting things about the history of the area. It has been especially exciting when things have been discussed IN ENGLISH! Can you imagine such an international vibe in these beloved fields of mine!

koirailajuliste 2015  historiailta 2017  rakentamisilta juliste 2021