Ota mukaan omat eväät ja viltti!  Suurpeltolainen Macandra&Aziab tarjoaa piknik-tunnelmaista musiikkia. Klo 15 – 16.30 ilmapallotaikuri Taika esiintyy.  Suurpellon Martat pitävät kahvilaa koko tapahtuman ajan.  

Pidetään puisto siistinä ja vältetään kertakäyttöastioita. 

Martat järjestävät kirpputorin puiston alueella. Ota viltti tai pöytä ja myytävät tavarat ja tule leppoisaan tapahtumaan. 

 

Take your own picnic food and blanket to Lillhemt park picnic and enjoy!  Macandra&Aziab from Suurpelto play music for a good picnic feeling.  At 15 – 16.30  the balloon magician Taika will perform.  Martha Café is present all the time. 

Let’s keep the park tidy and avoid disposables. 

The Suurpelto Marthas arrange A flea market. Take a blanket or table and the things you want to sell and come along to the cosy event.