Liikuntaa Suurpellossa
Exercise for everyone in Suurpelto

Jumppaa talviaikaan Suurpellon päiväkodilla, kesällä Lillhemtin puistossa. Seuraa facebookissa @Suurpellon liikkuvat.
Suurpellon hitaiden juoksulenkit tiistaisin klo 18 ja lauantaisin klo 11 Lukutorilta (paitsi heinäkuussa).
Kesän aikana ovat käynnissä myös kävelyn kavelykilometrikisa.fi ja pyöräilyn kilometrikisa.fi, joissa Suurpeltoseuralla on omat joukkueet Liity mukaan!
Gymnastic exercises – wintertime in Suurpellon päiväkoti, Poppelikuja 4, in summertime outdoors in Lillhemt park. See Suurpellon liikkuvat on Facebook.
Running (slowly) every Tuesday at 6 pm and Saturday at 11 am starting from Lukutori.

Perinteisesti olemme järjestäneet kesäisin

• Lasten kesäkisat Lillhemtin puistossa / Track&field ”competition” for children in Lillhemt park.
  • Suurpeltojuoksu Suurpellon ympäri. Lähtö Opinmäen pihasta, jossa myös maali, matkat 4 tai 8 km. Matkan voi myös kävellä 🙂 / Suurpelto Run
  • Pyöräilyä lähiympäristöön ”Tunne kaupunkisi”. Reitit ovat noin 20 – 25 km pitkiä. Matkalla pidetään kahvitauko joko kahvilassa tai omin eväinLähtö on klo 14 Lukutorilta ja retkipäivä lauantai tai sunnuntai. Jokainen pyöräilee omalla vastuulla. Kypärä suositeltava. Pienet huoltohommat matkan aikana onnistuu. Ajovauhti on 10-20 km/t, riippuen maastosta. Matkalla pärjää ihan tavallisella vaihteettomallakin pyörällä, jos on vain pyöräillyt aiemmin jonkin verran. Katso pyöräilykohteet Tapahtumat-listasta  / Cycling together

suurpellon pyöräilyt