Millaisia yrityksiä ja palveluita haluaisit Suurpeltoon? Millaiset yritykset voisivat menestyä täällä? Tunnetko Suurpellosta kiinnostuneita yrittäjiä? Tai yrittäjiä, joilla ajatuksia yritystoiminnan edellystyksistä täällä? Espoon kaupunki on avannut kyselyn asiasta:

Tiedote

Espoon kaupunki on avannut verkkoon karttakyselyn, jolla kerätään yrittäjien ja asukkaiden näkemyksiä Suurpellon yritys- ja palvelumaailman kehittämiseksi. Kyselyyn voi vastata 31.10.2016 asti osoitteessa: https://maptionnaire.com/1690/

Suurpellon rakentuminen on hyvässä vauhdissa ja tulevaisuudessa alueella asuu yhteensä 17 000 asukasta seuranaan vireä yrittäjäyhteisö. Alueen edistäminen perustuu vankkaan tahtoon ja valmiuksiin muodostaa kaupunginosasta ainutlaatuinen palanen Espoota. Rikkaan palvelutarjonnan näyttämöksi hahmottuu pian uusia palvelukortteleita.

Yhdessä asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa tuotetun Suurpellon visiotyön perusteella kansainväliseen Suurpeltoon halutaan lähiruokaa ja runsaasti erilaisia liikuntapalveluita. Mutta minkälaisia palveluita ja yrityksiä teemojen takaa pitäisi löytyä? Vai pitäisikö Suurpeltoon sittenkin sijoittaa jotain ihan muuta? Entä minne uudet palvelut olisi paras sijoittaa? Mitä parannettavaa Suurpellosta löytyy?

Kyselyn avulla kootaan näkemyksiä näihin ja moniin muihin kysymyksiin siitä, miten Suurpellon toivotaan kehittyvän jatkossa. Kyselyyn voi vastata osoitteessa: https://maptionnaire.com/1690/

Suurpellon yritys- ja palvelumaailmaa koskevaan kyselyyn voivat vastata kaikki Suurpellosta kiinnostuneet riippumatta siitä kokeeko olevansa palveluiden käyttäjä, tarjoaja tai palvelutarjontaan sijoittava. Kysely on auki 31.10.2016 asti.

Kyselyn on laatinut Espoon kaupungin toimeksiannosta Mapita Oy.

Lisätietoja antavat:

Suurpellon projektinjohtaja Pekka Vikkula, pekka.vikkula@espoo.fi, puh. +358 46 877 2601 ja koordinaattori Netta Savinko, netta.savinko@espoo.fi, puh. +358 44 741 2246

Suurpelto-projektin verkkosivut: http://suurpelto.fi/