Anna kiipeää Hans Floorin puiston perhoskummulle

On se komean kukkakummun minun mieskultani puiston reunaan saanut. Hienot metalliperhoset lentelevät taivasta vasten sen yllä. Pitäisikö tässä oikein kiitoskirje taiteilijoille laittaa? Tässä kelpaa sitruunaperhosten ja sinisiipien karkeloida. Tuntuu niin mieltä lämmittävältä nähdä, kun toisessa laitaa puistoa lapset leikkivät ja toisessa aikuiset kantavat kannuillaan vettä istuttamilleen kukille.

Fakta: Pia Rönnholm ja Kari Nyrhinen suunnittelu- ja konsultointiyritys Rambollilta ideoivat Hans Floorin puiston maisemateoksen. 

Kling! Jotakin kaunista täältäkin kuuseen leijailee.

Anna climbs to the butterfly hill in the Hans Floor park 

My lovely husband has got a wonderful small flower hill by the park! Fine metal butterflies are flying against the sky here. Should I send a letter of thanks to the artists? It is a good place for yellow and blue butterflies to play. It warms my heart to see how the children are playing on the other side of the park and at the same time on the other end of the park adults are carrying water to their flowers.

Fact: Artists Pia Rönnholm and Kari Nyrhinen designed the artwork for butterfly hill of Hans Floor park.

Kling! Something beautiful is hovering also from here to the Christmas tree 

************

Anna Bildsten Suurpellon joulukalenterissa. kuvitus Varpu Löfman
Anna-tontun esikuva Anna Bildsten hoiti vuodesta 1710 alkaen Kockbyn (Kokinkylä) Storaksen tilaa miehensä jälkeen. Tila sijaitsi nykyisen Suurpellon eteläosassa. Annan mies oli joukko-osaston päällikkö Hans Floor.

Anna ja Annan joulukuusi löytyvät Kynäniekanaukio 4:n kerhohuoneen ikkunasta vastapäätä Suurista. Ikkunassa olevaan joulukuuseen ilmestyy joka päivä Annan retkiltä pieni jouluinen tuliainen.

Joulukalenterin tekstit ja valokuvat Anita Järvisalo ja Leila Heimonen. Anna Bildsten -tonttu ja muut piirrokset Varpu Löfman. Mukana tonttuilivat myös Marja KorpimäkiErkki Castrén ja Pekka Kinnunen.