Suurpelto-seura kutsuu kaikkia suurpeltolaisia kansalliseen Kävelykilometrikisaan joukkueessamme, jonka nimi on ´Kävelykipinä, Suurpelto-seura´.  

Kisa alkaa la 1.5. ja päättyy su 31.10. Olemme mukana myös kuntien välisessä kävelykisassa espoolaisena joukkueena. 

Aiempien vuosien tapaan kisan järjestää HSL ja Traficom. Yhteistyökumppanina tänä vuonna on Suomen Latu ja Tahko Pihkala -seura, jotka järjestävät eri puolilla Suomea Kävelykipinä-tapahtumia. Olemme mukana tässä Ladun tapahtumassa. 

Liityt joukkueeseemme sivulla www.kavelykilometrikisa.fi ja rekisteröitymällä (ellet ole jo aiempina vuosina kävellyt kisaa). Ilmoittautumiskoodi joukkueeseemme on kettu1. Kirjautuneena voit ´Omalla sivullasi´ kirjata päivän kilometrit kalenteriin (jos haluat, niin myös ajan). 

Kilometrit voi ja kannattaa kirjata kalenteriin vaikka päivittäin, mutta viimeistään kahden päivän kuluttua kisan päättymisen jälkeen eli 2.11 – jos muistat päivittäin kävelemäsi kilometrit. 

Kävelykilometrikisan nettisivuilta löydät monenlaista tietoa kisasta kavelykilometrikisa.fi 

Kisassa järjestäjät jakavat palkintoja ja arvontapalkintoja, mutta jokaisen oma palkinto on kävelyn tuoma kuntoilu, virkistys ja hyvä mieli! Kävelemään suurpeltolaiset! 
________________________________

Hi, we are walking!

Hello, here in Suurpelto we will be walking through the whole summer this year. Suurpelto Association invites you to participate in the national walking event in our common team called Kävelykipinä – Suurpelto-seura. The walking event starts on the 1st of May and ends on the 31st of October. During that time, you collect walking kilometers and you register those to the internet pages.

The event is organized by HSL (Helsinki city transportation authority) and Finnish Transport and Communications Agency Traficom together with Suomen Latu and Tahko Pihkala Seura. These parties are organizing special walking events (called Kävelykipinä) all over Finland. Suurpelto Association is participating in this event as one team. You can join our team by registering yourself on the internet pages www.kavelykilometrikisa.fi. The code to register to our team is kettu1. As registered, you can sign your walking distances (in kilometers) to the calendar (together with a time spent if you wish).

It is recommended that you add your walking kilometers daily (to the system) or at the latest two days after the whole event is ended (2nd of November).

On the webpages www.kavelykilometrikisa.fi  you can find additional information about the whole event. At the end of the event a special number of prizes are given to the participants.

Our best reward however is that you join us to walk through the whole summer. Welcome!