Kävelykilometrikisan järjestäjinä tänä vuonna ovat Suomen Latu ja Tahko Pihkala -seura. Suurpeltolaisilla on oma joukkue Suurpellon kävelijät. Ryhmän taustalla ovat Suurpelto-seura ja Suurpellon Martat.  

Rekisteröidy tai kirjaudu (jos kisasit 2021) osoitteessa https://kavelykilometrikisa.fi ja liity joukkueeseen Suurpellon kävelijät koodilla: kettu22. 

Kaikki suurpeltolaiset ovat tervetulleita kartuttamaan elämäniloa ja kuntoa rennon kävelyn avulla. Kävelykisaan hyväksytään kaikki ulkona kävellyt tai juostut kilometrit. ”Kisa-aika” on 1.5. – 30.9.2022.  

Nyt kävelemään – kesäpolut kutsuvat! 

The National Walking Event is organised this year by Suomen Latu and Tahko Pihkala associations. Residents in Suurpelto have their own team called Suurpellon kävelijät initialized by Suurpelto-seura and Suurpelto Martha associations. 

To participate, please register or log in (if you participated in 2021) at https://kavelykilometrikisa.fi and join the team Suurpellon kävelijät by code: kettu22. 

All residents are welcome to participate and increase joy of life and fitness with help of walking. All walking or running/jogging kilometres outdoor are acceptable.  

”Race time” starts 1st of May and ends 30th September 2022. 

Come along walking – sunny paths are calling