Lasten talvitapahtuma pidetään Lillhemtin puistossa sunnuntaina 26.2.2023 klo 14 – 16. Mikäli saadaan lunta, tapahtumassa on hiihtokilpailu. Ota omat sukset mukaan. Jos ei ole lunta, puistossa on muuta mukavaa puuhaa.

Lapset voivat kokeilla lumikenkiä ja aikuiset liukulumikenkiä. 

Tarjolla on kuumaa mehua ja pullaa sekä grillimakkaraa.

Tervetuloa!

PS jos sataa vettä, kirmausta ei pidetä.

Winter event for children 26.2.2023 in Lillhemt park

Winter event for children will be held in Lillhemt parkon Sunday the 26th of February at 2 – 4 pm. If we get snow there is cross country skiing. Take your own skiis with you. If there is not snow then we have some other sport.

Children can try snowshoes and adults gliding snowshoes.

You can enjoy hot juice and buns and grilled sausages.

Welcome!

PS if it’s raining heavily the event will be cancelled